Wie zijn wij

Ons verhaal is smaakvol en lokaal. Zoals gezegd verzorgen wij graag jouw kerst- en relatiepakketten op maat door een combinatie van smaakvolle, kwalitatieve food producten uit de streek en waardevolle non-food. Het uiteindelijke doel van de stichting is om minder bedeelde mensen te voorzien van heerlijke food-pakketten voor smaakvolle feestdagen. Wij zijn dankbaar dat we met de opbrengst van 2021 een mooi aantal van 148 gezinnen hebben kunnen voorzien van een feestelijk paaspakket. De bevlogen mensen achter de stichting zijn:

Wouter Timmer

Penningmeester - Officious

Wouter Timmer gaat geen uitdaging uit de weg. Bij Officious creëren ze waardevolle (werk)omgevingen waar mensen mogen uitblinken. Met Smaakvol Lokaal wil Wouter écht waarde creëren voor zijn klanten en haar medewerkers. Met een stap verder of out of the box denken is Wouter juist in zijn comfort zone. Als aanvulling op onze bestaande assortiment konden we kerstpakketten leveren, maar dit was voor mij niet genoeg. Als we iets doen, moet het betekenis hebben. Dit geeft energie en die positieve energie breng ik graag over in mijn bedrijf Officious, maar ook daarbuiten.

Waarom deze samenwerking?
Onze klanten mogen van ons verwachten dat we met vernieuwende concepten komen en daarom ben ik lokale ondernemers gaan benaderen. Een combinatie van kwalitatieve producten van lokale partijen en de maatschappelijke impact vanuit de stichting is iets waar energie door vrij komt!

Roos Hofman

'Manusje van alles' - Officious

Roos Hofman is een echt aanpakker en manusje van alles. Het organiseren en managen van de stichting gaat allemaal via haar. Planning, klanten contact en logistiek. Daarnaast pakt ze ook een stukje marketing op waar nodig. Met haar als spin in het web loopt alles binnen de stichting zoals het moet lopen. Ook onze klanten kennen Roos goed want wat je wensen ook zijn, zij denkt met je mee en regelt het voor je! Bij Officious is Roos werkzaam als marketingmedewerker. Maar bij Smaakvol Lokaal zit ze vooral op de organisatorische kant. 

Waarom deze samenwerking?
Ook Roos wordt niet blij van kerstpakketten waarvan meer dan de helft in de kast of prullenbak belandt. Bij haar begon het ook meteen te kriebelen toen zij merkte dat er meer klanten bij Officious zo overdenken. Écht waardevolle pakketten creëren is haar passie en daarmee een perfecte match met ons!

Gerrit-Jan Verstoep

Voorzitter - De Vershoek

Gerrit Jan Versstoep is al 10 jaar eigenaar van de Vershoek in Papendrecht. Hij gelooft dat zijn winkel op de Meentpassage een beleving is voor de klant, waar de klant altijd met plezier en goede (h)eerlijke producten het pand verlaat. 
"Met onze mooie producten, passie voor het vak en vele soorten smaken in zowel kaas als noten, maar ook bijzondere biertjes en wijn, weet ik zeker dat we voor Smaakvol Lokaal een ware toevoeging zijn."

Waarom deze samenwerking?
Gerrit Jan: "Samenwerking tussen ondernemers probeer ik zoveel mogelijk te stimuleren, daarom dat ik volmondig Ja zei op dit initiatief." Krachten bundelen en met ieder zijn specialisme zo de klant kunnen bedienen dat is zijn doel!

Roy Hoornweg

Secretaris - De Heerlijkheid van Papendrecht

Roy Hoornweg misschien eerder bekend als de hardloper van Papendrecht. Professioneel atleet die het familiebedrijf van zijn schoonfamilie voor zich ziet als de toekomst. De bevlogenheid en passie zie je terug als hij trots door de boomgaard loopt. Er is geen één boomgaard in Nederland die teelt zoals hen. In harmonie werken wij samen met de natuur en dit proef je terug in onze producten. Verspillingen doet de Heerlijkheid niet aan, alle overig fruit wordt verwerkt tot sap, jam of saus. 

Waarom deze samenwerking?
Roy: "We willen zoveel mogelijk mensen onze producten laten proeven en hoe kan dit nu beter dan deze Heerlijkheidjes te verdelen in een mooi kerstpakket." 

Smaakvol Lokaal is een stichting waarbij we graag mensen die het minder hebben, ook smaakvolle feestdagen gunnen. 

Contact
Schooldwarsstraat 48
3351AT  Papendrecht
genieten@smaakvollokaal.nl
078 303 1330

© Stichting Smaakvol Lokaal 2022           © Foto's producten Heldere Fotografie